دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پایان نشست گروه ۲۰ احتمالا بدون اجماع درباره جنگ اوکراین

منابع آگاه می‌گویند مقامات کشور‌های عضو گروه ۲۰ به دلیل اختلاف نظر، احتمالا نمی‌توانند نشست امروز را با صدور بیانیه مشترک به پایان برسانند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر به گفته منابع آگاه، رهبران مالی بزرگ‌ترین اقتصاد‌های جهان نتوانستند اختلافات بر سر جنگ اوکراین را حل کنند و احتمالا نشست گروه ۲۰ بدون بیانیه پایانی به پایان خواهد رسید.

به گزارش رویترز، به گفته سه نماینده حاضر در نشست، وزرای دارایی و روسای بانک مرکزی گروه ۲۰ در خصوص چگونگی توصیف درگیری در اوکراین اتفاق نظر ندارند و از همین جهت احتمالا نشست امروز به میزبانی هند بدون بیانیه مشترک به پایان خواهد رسید.

آمریکا و متحدانش در بیانیه‌ای که با گروه هفت صادر کرده بودند، قاطعانه خواستار محکومیت روسیه به دلیل حمله به اوکراین شدند. اما در نشست گروه بیست، هیئت‌های روسیه و چین با چنین اقدامی مخالفت کرده‌اند. دو تن از نمایندگان گفتند که روسیه و چین از استفاده از پلتفرم گروه بیست برای گفتگو در مورد مسائل سیاسی ناراحت هستند.

جانت یلن، وزیر خزانه داری آمریکا پیشتر گفته بود صدور بیانیه در این نشست برای محکوم کردن روسیه «کاملاً ضروری» است. با این حال، مقامات گروه ۲۰ پیش‌تر گفته اند که هند فشار می‌آورد تا از استفاده از کلمه «جنگ» در هر بیانیه‌ای خودداری کند.

هند که ریاست سال جاری گروه ۲۰ را بر عهده دارد، موضع عمدتاً بی طرفی در قبال جنگ حفظ کرده است و بیشتر به دنبال راه حل دیپلماتیک برای حل این مسئله بوده است./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر