تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

پایان نشست گروه ۲۰ احتمالا بدون اجماع درباره جنگ اوکراین

منابع آگاه می‌گویند مقامات کشور‌های عضو گروه ۲۰ به دلیل اختلاف نظر، احتمالا نمی‌توانند نشست امروز را با صدور بیانیه مشترک به پایان برسانند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر به گفته منابع آگاه، رهبران مالی بزرگ‌ترین اقتصاد‌های جهان نتوانستند اختلافات بر سر جنگ اوکراین را حل کنند و احتمالا نشست گروه ۲۰ بدون بیانیه پایانی به پایان خواهد رسید.

به گزارش رویترز، به گفته سه نماینده حاضر در نشست، وزرای دارایی و روسای بانک مرکزی گروه ۲۰ در خصوص چگونگی توصیف درگیری در اوکراین اتفاق نظر ندارند و از همین جهت احتمالا نشست امروز به میزبانی هند بدون بیانیه مشترک به پایان خواهد رسید.

آمریکا و متحدانش در بیانیه‌ای که با گروه هفت صادر کرده بودند، قاطعانه خواستار محکومیت روسیه به دلیل حمله به اوکراین شدند. اما در نشست گروه بیست، هیئت‌های روسیه و چین با چنین اقدامی مخالفت کرده‌اند. دو تن از نمایندگان گفتند که روسیه و چین از استفاده از پلتفرم گروه بیست برای گفتگو در مورد مسائل سیاسی ناراحت هستند.

جانت یلن، وزیر خزانه داری آمریکا پیشتر گفته بود صدور بیانیه در این نشست برای محکوم کردن روسیه «کاملاً ضروری» است. با این حال، مقامات گروه ۲۰ پیش‌تر گفته اند که هند فشار می‌آورد تا از استفاده از کلمه «جنگ» در هر بیانیه‌ای خودداری کند.

هند که ریاست سال جاری گروه ۲۰ را بر عهده دارد، موضع عمدتاً بی طرفی در قبال جنگ حفظ کرده است و بیشتر به دنبال راه حل دیپلماتیک برای حل این مسئله بوده است./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار